BERLUSCONI SE BRANI

'33 žene u dva mjeseca su previše i za tridesetogodišnjaka'

16.03.2011 u 14:29

Bionic
Reading

Talijanski premijer Silvio Berlusconi navodno je u razdoblju od 14. veljače do 2. svibnja 2010. tada još maloljetnoj Marokanki Ruby 13 puta platio za seks, proizlazi iz materijala Državnog odvjetništva u Milanu

Odvjetništvo je provelo istragu protiv regionalnog zastupnika Nicola Minettija, agenta televizijskih zvijezda Lele Mora i direktora informativne TV postaje TG4 Emilia Fee zbog poticanja maloljetnica na prostituciju. Optužena trojka navodno je privodila tada 16-godišnju Marokanku na raskalašne zabave u Berluscoijevoj rezidenciji.

Odvjetništvo tvrdi da su na zabavama u vili talijanskog premijera sudjelovale 33 mlade žene koje su za to dobivale novac. Djevojke je angažirao optuženi trojac, kojem, ako ih se proglasi krivim, prijeti kazna zatvora od 18 godina zbog poticanja prostitucije i aktivnog privođenja.

Berlusconijevi odvjetnici, a i sam premijer, odbijaju sve optužbe da je plaćao za seks. Po navodima odvjetnika, Berlusconi će u ponedjeljak izaći pred sud kako bi iznio svoju obranu. Postupak se vodi zbog optužbi za utaju poreza, korupciju, zlouporabu dužnosti i seks s maloljetnicom. Vrhunac postupka očekuje se 6. travnja, kad je zakazano ročište posvećeno isključivo 'seks-aferi Ruby'.

Silvio Berlusconi
ocijenio je danas 'nevjerojatnima' optužbe koje su pokrenute protiv njega i potvrdio je da će se 'braniti na televiziji'.

'Ne mogu vjerovati u zloupotrebu pravde na tako pokvaren i nerealan način. Ja imam 75 godina i iako sam nevaljao... 33 žene u dva mjeseca bilo bi previše, pa čak i za tridesetogodišnjaka', rekao je Berlusconi u intervjuu za dnevnik Republica, a prenosi srbijanski Mondo.

'Ja ću ići na televiziju da objasnim sve, i svoju obranu i obranu tih mladih žena. I sudjelovat ću na svim saslušanjima i postupcima', rekao je Berlusconi.

On je ponovio i da nikad u životu nije platio ženu.