Svijet 'SIRENA IZ ŠANGAJA'

Skandal s fatalnom ženom u južnokorejskom konzulatu

Južnokorejska vlada objavila je u srijedu da je pokrenula istragu unutar svojeg konzulata u Šangaju zbog navodne veze nekoliko diplomata s istom 'fatalnom ženom' koja je to iskoristila u ilegalne svrhe

Prema pisanju južnokorejskih dnevnika, tri južnokorejska diplomata sa sjedištem u Šangaju osumnjičena su da su imala istu ljubavnicu, Kineskinju, koja je iskoristila svoj utjecaj kako bi se domogla viza za kineske radnike.

Žena koju je tisak prozvao 'sirena iz Šangaja' dobivala je i povjerljive informacije poput brojeva mobitela visokih južnokorejskih političkih dužnosnika.

'Nakon što smo dobili obavijesti, istražili smo tu aferu, a rezultate smo prošlog mjeseca predali vladinim agencijama', kazao je dužnosnik iz premijerova ureda. Tri ministarstva iz kojih su dotični diplomati - vanjskih poslova, gospodarstva i pravosuđa - trenutno vode vlastite istrage, dodao je on.

Vladu u Seulu upozorio je suprug Kineskinje koji se žalio na vrlo bliske odnose svoje supruge i diplomata. Diplomati negiraju da su s njom bili u vezi. Fotografije žene sa svakim od navodnih ljubavnika pojavile su se u srijedu u južnokorejskom tisku.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još