Svijet OGLASIO SE I DAČIĆ

Nema dokaza da je vlasnik TV Pink-a bio trovan

Nakon što je TV Pink objavila da je njen vlasnik Željko Mitrović trovan te da su u njegovoj krvi nađeni otrovni benzen, olovo i arsen, povodom tog slučaja oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić. Izjavio je da policija još nije dobila liječnički nalaz o otrovnim tvarima u Mitrovićevoj krvi

Temeljem kaznene prijave za pokušaj ubojstva srpskog medijskog magnata srbijanska policija nastavlja s istragom.

'Koliko me dosada obavijestila kriminalistička policija PU Beograd, taj liječnički nalaz koji je objavljen u novinama o određenim materijama koje su se nalazile u krvi nije stigao do MUP-a i očekujemo da svi ti relevantni podaci stignu do nas kako bi se istraga mogla bazirati na relevantnim činjenicama', rekao je Dačić novinarima u Narodnoj banci Srbije.

Željko Mitrović, koji se već četiri tjedna u Njemačkoj liječi od aplastične anemije, podnio je kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe, temeljem koje se istražni postupak nastavlja, kako bi se prikupili svi potrebni podaci.

Televizija Pink pozvala je policiju i tužilaštvo da utvrde tko stoji iza pokušaja Mitrovićevog trovanja.

Doktor Nikola Milinić, koji je krajem prosinca, nakon što mu je pozlilo, primio Mitrovića na liječenje u KBC Bežanijska kosa u Beogradu, demantirao je špekulacije koje su se pojavile u nekim medijima da Mitrović ima leukemiju, rak ili AIDS.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još