PINK TV O SVOME VLASNIKU

'Mitrovića su trovali, nije se drogirao'

26.01.2011 u 22:03

Bionic
Reading

Vlasnik tvrtke 'Pink media international' Željko Mitrović, koji je bio teško bolestan, žrtva je zavjere, prenosi u srijedu na svojoj internet stranici beogradska televizija Pink, navodeći kako su najnovije analize, provedene u Njemačkoj, pokazale da je Mitrović trovan

To 'istodobno demantira sramna medijska nagađanja da je njegova bolest posljedica uzimanja opijata i neurednog života', navodi se te dodaje kako su pregledi njemačkih liječnika i laboratorijski nalazi pokazali da su u Mitrovićevoj krvi pronađeni benzen, olovo i arsen.

To je, kako se dodaje, potvrdio doktor Nikola Milinić, koji je primio Mitrovića na liječenje u beogradskom Kliničko-bolničkom centru Bežanijska Kosa, kad je bio u vrlo teškom stanju.

'Iako je dijagnoza aplastične anemije postavljena tri dana nakon što je Mitrović primljen u bolnicu, nagađalo se se da je takvo njegovo stanje izazvano uzimanjem opijata, što liječnici kategorički negiraju', objavljeno je u priopćenju TV Pinka, koji se poziva na Milinića. On je također naglasio kako Mitrović nema ni leukemiju, ni rak ni HIV, kao što se u medijima spekuliralo. Sada su, dodaje se, na potezu tužiteljstvo i policija koji bi, kako se navodi, trebali utvrditi tko stoji iza pokušaja trovanja vlasnika najveće medijske kuće u jugoistočnoj Europi.