OSJEĆAJAN I STABILAN

Kakve maloljetnice? Berlusconi je u sretnoj vezi!

17.01.2011 u 13:15

Bionic
Reading

Tužna vijest za sve sedamnaestogodišnjakinje u Italiji. Zaboravite da će vas striček Berlusconi ikada posjesti u krilo. Čovjek je, u srcedrapateljnom TV priznanju jučer navečer, izjavio da je već dvije godine u stabilnoj i duboko osjećajnoj vezi s neimenovanom ženom. Već čujemo suce kako vade papirnate maramice i zatvaraju proces zbog premijerskog korištenja maloljetničkih seksualnih usluga

Berlusconi više nije mogao skrivati nježnu istinu svog tananog srca. Suočen sa sudskim progonom zbog kupovanja erotskih usluga 17-godišnje Marokanke Karime el-Mahroung, poznatije kao Ruby Srcokradica, nacionalni Tatica se pojavio na jednom od svojih TV kanala jučer navečer s videoispoviješću u kojoj urbi et orbi objašnjava da je u stabilnoj i osjećajnoj vezi za jednom ženom. I to još od 2009, kada ga je napustila supruga Veronica Lario. Povod bješe – Berlusconi se obreo na rođendanskom partiju model Noemi Letizie, 'prijateljicu prijateljice', koja je slavila 18. rođendan – brojka koja kod talijanskog premijera ima nevjerojatnu političku težinu. Naime, može je pipkati bez uplitanja sudstva u izvršnu vlast.

Pred nekoliko dana ustavni sud je odlučivao na temu skidanja Berlusconijevog imuniteta, međutim postignuto je tek kompromisno rješenje. Suspendirano je automatsko odgađanje procesa zbog zakonskih prepreka, to će reći političkog imuniteta, te će odsada sudac u svakom pojedinom slučaju odlučivati hoće li poštovati zahtjev tuženika za izuzećem od progona. Praktički, ništa se važno ne mijenja za Berlusconija koji kupuje sudske glave kusurom koji mu je zaostao u lijevom džepu.

Vratimo se premijerskoj videoispovijesti. Saznajemo da je Silvio već pune dvije godine slobodno vrijeme provodio u društvu svoje anonimne izabranice, i to posebice za onih večeri kada ga se optužuje da je organizirao orgijanje s prostitutkama obučenim medicinske sestre i policajke ili s maloljetnim srcokradicama. Izjava je vjerojatno lansirana povodom policijske pretrage stanova određenog broja involviranih žena, gdje je pronađeno pravo malo brdašce seksualnih igračaka i love.

Narikača Berlusconi u videosnimci okružio se pak obiteljskim fotografijama u pozadini, nazvao istragu mafijaškim pretresom te priznao da je jedini zločin što su te žene zaista počinile bilo pružanje prijateljstva i emocija za vrijeme elegantnih i mirnih večeri koje su mu usput dale priliku da razgovara s mladim ljudima.

Nadalje, Tatica je u naletu čovjekoljublja i empatije, saznajemo dalje u izjavi, pomogao navedenim djevojkama u plaćanju zdravstvenog osiguranja, školovanja za njihovu djecu, u podizanju njihovih kuća...

Naša mlada Marokanka je pak u nedavnom obraćanju javnosti ispričala da je primila 7.000 eura za noćno druženje s Berlusconijem. Čovjek joj se urezao u pamćenje kao osamljeno i tužno biće. Pa zar joj premijer nije objasnio da je stabilnoj i osjećajnoj vezi? Ili mu je to promaklo negdje na potezu grudnjak-gaćice?