Svijet OTMICA U BUENOS AIRESU

Napadnute dvije Maradonine sestre i brat

  • Autor: Drago Pilsel
  • 28.12.2010 20:40:08
  • 28.12.2010 15:54:12

Sinoć oko 22.30 po lokalnom vremenu dva naoružana lopova ušla su u vozilo u kojem su bili brat i dvije sestre Diega Armanda Maradone te ih oteli

Maradonine sestre i brat su se vraćali iz posjeta bolesnoj majci kad su ih pred kućom jedne od sestara zaskočila dva naoružana bandita te ih natjerala da se vrate u vozilo.

Za volan Volkswagena Bora je sjeo jedan napadač, pored njega, na suvozačevom mjestu, nalazio se igračev brat, Raúl 'Lalo' Maradona, dok su straga sjele sestre Ana María i Rita, s drugim delinkventom. Treći ih je pratio u Citröenu C3.

Nakon nekoliko ulica Maradonin brat 'Lalo' se u vožnji bacio iz vozila i neozlijeđen se telefonom odmah javio policiji koja je ubrzo došla do njega.

Prema kazivanju sestara, koje su još neko vrijeme ostale zatočene, nastala je panika i izgledalo je da lopovi ne znaju što činiti pa su sestre nakon deset minuta, također neozlijeđene, puštene na slobodu. Policija je i do njih brzo došla.

Do otetog vozila policija još nije došla, potraga je u tijeku, a brat i sestre Maradona su prijavili krađu osobnih dokumenata i nešto novca.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još