Svijet NE ZNA SE JE LI SE ODVEZAO

Sanader nije odletio iz Slovenije

Načelnik Uprave kriminalističke policije Vitomir Bijelić rekao je u Dnevniku 3 HTV-a da su dobili podatak od slovenske policije da bivši premijer Ivo Sanader, protiv kojeg je večeras određen istražni zatvor, u četvrtak nije uzletio, odnosno da nije bio putnik nijedne zrakoplovne linije iz Slovenije prema inozemstvu

Na temelju zadnje informacije prije dolaska u ovu emisiju u kontaktima sa slovenskom policijom dobili smo potvrdu da Ivo Sanader danas do ovog trenutka nije uzletio, odnosno nije bio putnik nijedne zrakoplovne linije iz Slovenije prema inozemstvu, rekao je Bijelić.

Kazao da je ne može potvrditi ni negirati da je Sanader u Sloveniji.

Dodao je da u ovom trenutku Sanader zasigurno nije u Hrvatskoj, ali da imaju intenzivne kontakte s policijama susjednih zemalja, posebice Slovenije.

Raspisivanje međunarodne tjeralice sada je tehničko pitanje; ako već nije, međunarodna tjeralica vrlo skoro će biti raspisana, kazao je Bijelić.

Kad međunarodna tjeralica za Sanaderom bude u sustavu Interpola, moći ćemo konkretnije razgovarati s kolegama iz Slovenije, rekao je Bijelić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još