500 000 PRODANIH AUTOBUSNIH KARATA

Saznajte zašto hrvatski online servis GetByBus obara rekorde

14.02.2017 u 09:35

Bionic
Reading

Hrvatski startup GetByBus, koji se odnosi na jedinstveni sustav online prodaje autobusnih karata, iako bilježi tek svoje prve dvije godine poslovanja, uspio se pokazati kao provjerena i sigurna destinacija za povoljnu i brzu kupnju autobusnih karata. Dapače, u prošlog godini postignut je i rekord! Preko getbuybus.com sustava online prodaje prodano je preko pola milijuna autobusnih karata!

Preko www.getbuybus.com sustava online prodaje prodano je preko pola milijuna autobusnih karata! Većina karta kupljena preko GetByBusa ne mora se printati!

Zašto putnici više vole kupnju karata preko GetByBus-a?

GetByBus je besplatna aplikacija koja vam samo jednim klikom nudi jednostavan odabir međugradskih i međunarodnih autobusnih karata, te udobnije putovanje autobusom na trenutno 4932 autobusne rute, kako u Hrvatskoj, tako i prema raznim europskim zemljama. GetByBus na jednom mjestu okuplja preko 500 europskih i domaćih autoprijevoznika iz čak 40 zemalja. Sustav u Hrvatskoj pokriva 95% autobusnog prometa, a u narednom periodu cilj je proširiti svoje djelovanje i u Europi, ali i u svijetu.

Stoga, ako ste putnik i volite putovati autobusom, preko GetByBus sustava dovoljan je samo jedan klik da pronađete svoj autobus i rezervirate kartu. Sve ostalo GetByBus odradi za vas, a na vama je samo da uživate u vožnji! Kako je to moguće?

Bez čekanja u redovima i po mjeri putnika ravno do cilja!

GetByBus sustav maksimalno je prilagođen putnicima i na vrlo jednostavan i pregledan način kupcu daje sve potrebne informacije o vožnji autobusom prema odabranoj destinaciji. Ovaj modernizirani i unaprijeđeni sustav putnici vole jer nudi mogućnost planiranja putovanja unaprijed iz udobnosti  vlastitog doma, bez čekanja u redovima.

To znači da ćete na stranici getbybus.com pronaći vozni red autobusa s vremenom polaska i dolaska, cijenu autobusne karte, kao i usporedbu svih mogućih cijena za željenu destinaciju, zatim, sve raspoložive rute, ali i neke druge bitne podatke. Na primjer, zanima vas kako pronaći autobus koji ima klimu, utičnicu za struju ili bežični internet? Želite znati kako se postupa s Vašom prtljagom u autobusu, ima li autobus klimu, gdje i koliko se autobus zaustavlja tijekom putovanja i sl.? Odabirom autobusne linije GetByBus dat će vam dogovore na sva ova navedena pitanja.

Po uzoru i na neke druge renomirane online sustave i travel blogove, a s ciljem kontinuiranog unapređenja usluge, u GetByBus aplikaciji razvijen je i vlastiti review sustav, pa svaki putnik može ocijeniti uslugu autobusnog prijevoza, kvalitetu linije kojom je putovao, ljubaznost vozača i sl. Na taj način recenziranja, po iskustvu ranijih putnika,  i svaki idući putnik ima priliku saznati za najbolju opciju putovanja.

Saznajte za koje autobusne karte GetByBus daje 50% popusta?

Za putnike koji vole unaprijed planirati putovanja dobro je znati da na getbybus.com mogu kupiti karte i po povoljnijim cijenama uz popuste koji za early bird kupnje iznose i 50%, a za neke linije čak i više. Popusti se odobravaju ne samo po linijima, već i po putničkim kategorijama, pa određeni prijevoznicina pojedinim linijama imaju popuste i za studente, umirovljenike i djecu.

Ako ste kupili kartu i i iz nekog razloga želite promijeniti datum i vrijeme polaska, pa čak i odredište, preko GetByBus-a to možete učiniti potpuno besplatno. Plaća se jedino razlika u cijeni karte ako ona postoji.

Većina karta kupljena preko GetByBus sustava ne mora se prinati!

Nudeći brzu i kompletnu korisničku podršku, GetByBus revolucionizira domaći autobusni prijevoz. Od kraja prošle godine uvodi se m-ticketing sustav kod odabranih prijevoznika. Naime, nakon svake kupnje putnik je prilikom ulaska u autobus morao imati isprintanu kartu, ali novim m-ticketing sustavom putniku je poprilično pojednostavljen proces. Neki autoprijevoznici su već, u suradnji s GetByBus-om, odabrali pametne gps pos uređaje s IC skenerima, pa putnik samo validira svoju kartu kod vozača putem svog pametnog mobitela ili tableta.

Jeste li znali da GetByBus nudi preko 100 000 različitih kombinacija stanica? Odaberite i vi svoju!

Ako se još uvijek pitate zašto odabrati autobus za putovanje, imajte na umu da su moderni putni autobusi jedan od najsigurnijih prijevoznih sredstava. Osim toga, putovanje autobusom uz GetByBus  povoljnije je od putovanja autom, vlakom ili zrakoplovom.  Izbjeći ćete gužve i uštedjeti, a svoje mjesto u autobusu pronaći ćete iz svoje fotelje!

GetByBus – jednostavno putujte autobusom!