TOMMY

Preostalo još nekoliko dana za osvajanje Audija

18.11.2016 u 09:21

Bionic
Reading

U samoj smo završnici nagradne igre koja ima najbogatiji fonda nagrada nagradna igra 'Bogate nagrade Tommy daruje i Vašu vjernost nagrađuje', čiji ukupni fond nagrada ima vrijednost veću od pola milijuna kuna, točnije 576.029,08 kuna

Nagradna igra koja je započela 20. studenoga, a traje do nedjelje 20.11.2016.g. , te u tih osam tjedana samo budžet tjednih nagrada iznosi 160.640 kuna.

Svaki tjedan Tommy je dijelio četiri tjedne nagrade:
•10.000 kuna na American Express kartici
•iPhone 6s
•LED televizor LG 43 inča i
•tisuću kuna na Amexu.

Dakako, najatraktivnije su dvije glavne nagrade na završetku nagradne igre, dva najnovija automobila Audi A3 sportback. Tu su i brojne druge nagrade: novčani dobici, mobitel, laptop, televizor, iPad, Playstation, sat. Za sudjelovanje u izvlačenju tjednih nagrada potrebno je putem SMS poruke, s osobnim podacima, poslati pet kodova koji su otisnuti na dnu računa za svakih potrošenih 50 kuna. Priliku za sudjelovanje u završnom izvlačenju i osvajanje jedne od 10 glavnih nagrada može se ostvariti ako se na isti način sakupi 10 kodova. Dodatni kodovi mogu se dobiti kupovinom bilo kojeg proizvoda određenih brendova koji su istaknuti na policama.

Pored nagradne igre Tommy je svojim kupcima osigurao i program vjernosti 'Kupnja s dodatnim popustom' u kojem se sakupljanjem naljepnica i popunjavanjem knjižice osigurava popust od 10 posto na ukupnu kupovinu. Za kupovinu od 50 kuna na blagajnama svih Tommyjevih prodavaonica dobiva se jedna naljepnica koja se lijepi u za to predviđeni prostor na nagradnoj knjižici. Popunjena knjižica osigurava jednokratni popust od deset posto na sljedeću kupovinu. Taj se popust može ostvariti najkasnije do 30. studenoga, a može se koristiti samo za račun u ukupnom iznosu do 2.500 kuna. Dodatnu naljepnicu može se dobiti kupovinom odabranih 30 proizvoda koji su istaknuti oznakom na polici.