DAN ODMORA ZA ZAPOSLENIKE

Kaufland ne radi na blagdan Svih svetih

25.10.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Blagdan Svih svetih jedan je od vjerskih blagdana duboko ukorijenjenih u Hrvatskoj, dan kada se obitelji okupljaju i prisjećaju onih koji više nisu s njima, obilaze groblja i uređuju posljednja počivališta svojih najmilijih

Uvažavajući vrijednost ove tradicije i važnost obiteljskog života, uprava Kauflanda Hrvatska odlučila je svim svojim zaposlenicima omogućiti da utorak 1. studenog provedu u krugu svojih obitelji.

'Ovim postupkom nastavljamo ispunjavati svoju misiju da Kaufland učinimo još poželjnijim mjestom za rad i poslovanje. Uvjeren sam da su zadovoljni zaposlenici temelj svakog uspješnog poduzeća i budućeg razvoja, stoga uz petodnevni radni tjedan, po čemu smo jedni od rijetkih u branši, uvodimo i neradni dan za sve zaposlenike na blagdan Svih svetih. Trgovina je jedna od najmnogoljudnijih djelatnosti u Republici Hrvatskoj, pa smatramo da, osim mirnih blagdana za svih 3.700 zaposlenika Kauflanda Hrvatska, ovakvim potezima možemo utjecati i na percepciju čitave branše', izjavio je generalni direktor Kauflanda Hrvatska k.d.

Ovim putem Kaufland poziva svoje kupce da nužne namirnice i potrepštine za Sve svete nabave koji dan ranije, u jednoj od 36 modernih poslovnica Kauflanda diljem Hrvatske, te da imaju razumijevanja za ovakvu odluku.