Fortrade

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Applea

08.09.2016 u 09:00

Bionic
Reading

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Applea

Otkada su se pojavile glasine o novom telefonu iPhone 7, dionice Applea su porasle oko 19 posto.

Fortrade svim čitateljima tportala daje besplatnih 50 € za trgovanje cijenom dionica Applea na svjetskoj burzi.

Inače, prodaja je porasla u trećem kvartalu, a u svibnju je najavljeno da je kompanija od proizvođača već povukla između 72 i 78 milijuna uređaja do kraja ove godine.

Najveća korporativna kazna u povijesti


Nedavna odluka Europske komisije da kazni Apple i naloži da uplati Irskoj 14 milijardi dolara izašla je iz okvira korporativnih naslova u udarne vijesti medija. Ova najveća korporativna kazna ikada izrečena (ekvivalent tromjesečnog profita Applea za 2015. godinu) posljedica je kršenja pravila EU-a o državnoj pomoći. Kompanija Apple je dobivala nezaslužene porezne olakšice za čitavih jedanaest godina poslovanja u spomenutoj otočnoj državi - od 2003. do 2014. godine. Skoro podjednako interesantna bila je i vijest da se Republika Irska, na neki način, odrekla ovih potraživanja.

Novi iPhone 7


Interesantna događanja tek predstoje... Naime, Apple je u srijedu 7. rujna predstavio model mobilnog telefona - iPhone 7. Više prostora za skladištenje podataka, vodootpornost, prošireni kapacitet baterije, tanje kućište s većim odabirom boja - neki su od aduta novog modela. Distributeri očekuju da mu maloprodajna cijena bude od 700 dolara pa naviše.

Besplatnih 50 eura za trgovanje cijenom dionica Applea možete preuzeti ovdje.

Budućnost Applea

Događaj 7. rujna, odnosno predstojeća realizacija prodaje, ključan je za profitabilnost kompanije i rast cijene dionice. U prva tri kvartala fiskalne 2016. godine mobilni telefoni sudjeluju sa 62 posto u ukupnim prihodima kompanije. Ako je suditi po ranijim iskustvima, ova jesen obećava.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.