Effectus

Na Effectusu od jeseni 2016. kreće diplomski studij Poslovno upravljanje – MBA

18.07.2016 u 11:41

Bionic
Reading

Na Effectusu od jeseni 2016. kreće diplomski studij Poslovno upravljanje – MBA

EFFECTUS – visoka ustanova za financije i pravo uspješno je razvila novi koncept specijalističkog diplomskog studija. Počevši od akademske godine 2016/2017., specijalistički diplomski studij na izvodit će se pod nazivom: MBA - POSLOVNO UPRAVLJANJE, s tri smjera: Menadžment financija, Porezi i poslovno pravo i Menadžment ljudskih potencijala i znanja.

Studij Poslovno upravljanje – MBA s tri različita smjera predstavlja iskorak u programskom razvoju EFFECTUS-a. Riječ je o potpuno novoj koncepciji studiranja koja se temelji na integriranosti različitih područja te na interdisciplinarnosti. Ta nova koncepcija omogućuje usvajanje širokog spektra vještina i tehnika te stvara veći broj alternativa u izboru karijernog puta studenata diplomske razine studija.
Novi specijalistički diplomski stručni studij pod nazivom POSLOVNO UPRAVLJANJE – MBA koncipiran je tako da sadrži 8 (osam) obvezatnih predmeta na prvoj godini studija. Ti predmeti zajednički su predmeti svim studentima koji su upisani na taj studij. Po okončaju nastave iz prvog semestra studentima se otvara proces odabira smjera studija. Ta tri studijska smjera su:
•MBA Menadžment financija
•MBA Porezi i poslovno pravo
•MBA Menadžment ljudskih potencijala i znanja


Nastava na novom studiju POSLOVNO UPRAVLJANJE - MBA započinje već od 10. 10. 2016., a prijave i upisi su u tijeku.

Zašto bi Visoko učilište Effectus trebao biti moj idealan odabir?

STUDIJ KOJI VODI IZRAVNO DO ZAPOSLENJA!

Effectus izvodi moderne i dinamične studije koji cjelovito integriraju brojne pravne, financijske i ekonomske predmete te na taj način spaja dva komplementarna područja: financije i pravo.

Male studentske grupe i interaktivne metode studiranja, te stručni programi koje Effectus nudi svojim studentima, vode izravno do zaposlenja.
Osnovano 2008., Visoko učilište Effectus postao je vodeća institucija u visokom obrazovanju u Hrvatskoj i regiji, te je danas rangiran među prva tri stručna studija po kvaliteti u Hrvatskoj.
Djelovanje Visokog učilišta EFFECTUS provodi se na visokim akademskim standardima koji omogućavaju kvalitetan nastavni rad: male obrazovne skupine i individualan pristup svakom studentu, ujednačen omjer teoretske i praktične nastave s naglaskom na praktičnom stručnom usavršavanju studenata. Prostorije Visokog učilišta EFFECTUS opremljene su najsuvremenijom opremom i nastavnim pomagalima i u potpunosti su prilagođene potrebama studenata, nastavnika i suradnika.


Visoko učilište Effectus je i prva visokoobrazovna ustanova u Hrvatskoj i u regiji, a ujedno i 20. u Europi, kojoj je 2015. svečano uručen certifikat ISO 29990:2010, čime je još jednom potvrđena kvaliteta i izvrsnost Effectusa. Dobivanjem certifikata Effectus se svrstao na sam vrh obrazovnih institucija koje su uskladile svoje poslovanje sukladno ovoj normi, i to ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i u Europi.

Više informacija na http://effectus-uciliste.com