Ponosni sponzori

MOL i INA – vjerni podržavatelji nogometnih reprezentacija

17.06.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Divno je ovih dana biti navijač hrvatske i mađarske nogometne reprezentacije. Navijači uživaju jer obje su momčadi zabilježile početne pobjede na Euru u Francuskoj, a ponosni su i sponzori

MOL je ove godine postao glavni sponzor mađarske lake konjice koja bi, ako ovako nastavi, možda mogla doseći dio slave Ferenca Puskasa koji je harao nogometnim terenima 50-ih godina prošlog stoljeća.

INA, članica MOL grupe vjeran je generalni sponzor Vatrenih još od 2013. godine i uvijek spremno ističe koliko je ponosna na uspjehe Modrića, Mandžukića, Srne i ostalih nogometaša.

MOL, također, sponzorira i neke nogometne kupove u Slovačkoj i Češkoj, a prisutan je i izvan nogometa, točnije u hokeju na ledu. Tako su mađarski hokejaši na nedavno završenom svjetskom prvenstvu u Rusiji nastupali sponzorirani MOL grupom.


Njezino je sjedište u Budimpešti, a nakon letećeg starta Mađarske i Hrvatske na europskom prvenstvu u Francuskoj atmosfera ne može biti bolja.

MOL grupa planira puno aktivnosti za svojih 26.000 zaposlenika. U lobbyju (glavnom dijelu zgrade) MOL-ova sjedišta nalazi se photocontest (natjecanje tko će imati bolju fotku) zaposlenika koji se oblače u dresove svojih država. Skoro 2.000 zaposlenika iz četrdeset podružnica u dvadeset država registriralo se za online natjecanje u kojem predviđaju pobjednike u zamjenu za nagrade. Ogledala zgrade MOL-a ukrašena su sloganima fanova (zaposlenika), napisanim na više od deset jezika. Zaposlenici MOL-a dolaze iz mnogih EU-zemalja koje se trenutno natječu na Euru, kao što su Mađarska, Hrvatska, Slovačka, Austrija, Rumunjska, Italija, Češka, Engleska, Švedska i Njemačka.