FOX „ŽEĐ ZA ŽIVOTOM“

Najljepša priča o hrabrosti i dragocjenosti života

24.07.2015 u 15:56

Bionic
Reading

Prva sezona serije započela s prikazivanjem na FOX life kanalu svakog četvrtka u 21:50

Zovem se April...Imam 24 godine...Odlučila sam da nikome ne kažem istinu, zamišljajući tako da ona nikada neće postati stvarnost... Kako sada kada je konačno sve na mjestu u mom životu...? Koliko dugo se može tajiti istina...? Uz sva pitanja na koje nemam odgovore, sa nejasnom i neprihvatljivom stvarnošću, sa svom boli i patnjom....ODUSTAJANJE ZA MENE NIKAD NIJE BILA OPCIJA !

„Žeđ za životom“ prati priču mlade djevojke April (Italia Ricci) koja se trudi uspjeti u novinarskom svijetu i impresionirati svog strogog urednika.

Pokušava uskladiti svoj svoju ambicioznu karijeru novinarke sa zahtjevnim ženama u svojoj obitelji; majkom Sarom (Mary Page Keller) koja je udovica, mlađom sestrom Brennom (Haley Ramm) i svojom bakom Emmom (Rebeca Shull). U trenutku kada joj se učini da je u svim segmentima života postigla ono što je željela, April prima vijest od svog otuđenog ujaka (Steven Weber) zbog koje počinje shvaćati da joj je nešto ipak promaklo.

Hrabra, zabavna i dirljiva priča o stvarnoj vrijednosti života i borbi za vrijednosti bez kojih je život potpuno beznačajan.

U glavnim ulogama:

Italia Ricci (April)
Mary Page Keller (Sara Carver)
Richard Brancatisano (Dominic)
Haley Ramm (Brenna)
Aisha Dee (Beth)