VECERNJI.HR

Imate li prometni, komunalni ili sličan problem u svom kvartu?

14.05.2015 u 11:07

Bionic
Reading

Sve probleme života u gradskim četvrtima u Zagrebu možete od sada prijaviti i on line na stranicama vecernji.hr

Nakon uspješnog projekta kvartovskih tribina Večernjeg lista u kojem su rješavali probleme stanovnika do sad 16 zagrebačkih gradskih četvrti, mogućnost prijave svih komunalno/ prometnih i sličnih problema stanovnika u zagrebačkim četvrtima dostupna je i na vecernji.hr.

Nastavak je to kvartovskih tribina, u digitalnom izdanju, ali i dio redizajnirane rubrike Zagreb na portalu vecernji.hr. Putem servisa Večernjakovi čitatelji tako će moći prijaviti i upozoriti nas na probleme u svojim kvartovima.

Čitatelji će tako putem novog alata u samo par klikova priložiti fotografiju kao i lokaciju i kratki opis problema, a Večernjakovi novinari odgovore i rješenja će potražiti od nadležnih gradskih ureda i podružnica Holdinga, te odgovore čitateljima objavljivati na redizajniranoj rubrici Zagreb na webu. Svoj problem/ pitanje možete prijaviti- OVDJE

Novost na stanicama vecernji.hr su i interaktivne mape koje prikazuju različite aktualnosti i servisna mjesta u gradu, poput dežurnih domova zdravlja, ljekarni, reciklažnih dvorišta, parkova za pse, dežurnih veterinarskih ambulanti i sličnog. Na redizajniranim stranicama zagrebačke rubrike na portalu vecernji.hr odsad su jednostavnim alatima dostupne sve vijesti iz Zagreba i Zagrebačke županije.