BLAGDANSKE AKTIVNOSTI

Josipović na misi, Grabar Kitarović dijelila pohane lignje

24.12.2014 u 11:42

Bionic
Reading

Predsjednički kandidati smanjili su aktivnosti na Badnjak te se nakon završnih skupova danas uglavnom 'druže s građanima'. U svojstvu predsjednika RH, Ivo Josipović ide na božićnu misu u zagrebačkoj katedrali dok je Kolinda Grabar Kitarović u Rijeci dijelila - pohane lignje

Mladenka Šarić, glasnogovornica izbornog stožera Ive Josipovića, rekla je da za danas nemaju planirane aktivnosti iako nije isključeno to da će se Josipović prošetati Zagrebom. Na službenoj web-stranici predsjednika RH najavljeno je da će Josipović 25. prosinca u 10 sati prisustvovati božićnoj misi u zagrebačkoj katedrali, a u 12.45 susrest će se s pastorima i vjernicima Kršćanskog centra Riječ života na Slavonskoj aveniji.

Od Mladena Pavića, glasnogovornika kampanje predsjedničke kandidatkinje HDZ-a, doznajemo da će Kolinda Grabar Kitarović večeras biti na polnoćki na Trsatu. Jutros je popila kavu na riječkom Korzu te se pridružila lokalnom HDZ-u koji je građanima dijelio pohane lignje. Istovremeno, u organizaciji Grada Rijeke građanima su podijeljene srdele.

Ivan Vilibor Sinčić također se šetao Korzom, družeći se s građanima kod štanda Živog zida. Obišao je i obitelj Veljačić, koju u siječnju očekuje deložacija. Na današnjem rasporedu su i posjet Plominu te Puli, planiran za 14.30. Na pitanje hoće li Sinčić večeras na polnoćku, Mario Gracin iz njegovog izbornog stožera rekao je da ne raspolaže takvim informacijama.

U stožeru Milana Kujundžića vlada muk - glasnogovornik Ivan Hrstić ne odgovara na upit o današnjim aktivnostima predsjedničkog kandidata Saveza za Hrvatsku.