MODERNIZIRANI PREDSJEDNIK

Josipović se spustio u narod i odradio kampanju i na Twitteru

21.12.2014 u 22:58

Bionic
Reading

Nakon što je svoj račun na društvenoj mreži Twitter zamrznuo na otprilike tri godine, recentni predsjednik Ivo Josipović krenuo je na društvene mreže svom snagom

Nakon što je odradio prvo predsjedničko sučeljavanje u kojem su sudjelovala sva četiri kandidata, predsjednik Josipović zaputio se u svoj stožer, a sve kako bi održao druženje s korisnicima društvene mreže Twitter.

Na aktualnoj predsjedničkoj aktivnosti na Twitteru prvenstveno se možemo zahvaliti njegovom savjetniku Marku Rakaru. Ivo Josipović je tako, uz ponešto minuta kašnjenja (susret s tviterašima bio je zakazan za 21 sat), započeo svoje druženje uz hashtag #tojepraviput.

Dok se na RTL-u vodila verbalna bitka po kvizaškoj osnovi, daleko opuštenije bilo je na Twitteru. Sasvim sigurno možemo reći da se predsjednik ovim komunikacijskim kanalom spustio u narod, jer je u komunikaciji sudjelovao potpuno slobodno. Saznali smo da se Ivo Josipović često nađe na hokejaškim, rukometnim, teniskim ili vaterpolo terenima, da voli Split te da će ga posjećivati češće, da osobno odgovori na otprilike 300 poruka e-pošte i dosta sličnih informacija. Naravno, odgovorio je Josipović i na svu silu ozbiljnih pitanja, planova o svom budućem radu, ako bude ponovno izabran te, jednako kao i u prošloj kampanji, iznio cijeli niz novih i starih obećanja.

Sasvim očekivano, predsjednik je iskoristio priliku te prosuo i pozamašnu količinu svojih uobičajenih kampanjskih slogana.

Ako želite pogledati kako je izgledalo virtualno druženje tviteraša s Ivom Josipovićem, usmjerite web-preglednike na ovu adresu