KAMPANJA, LOGISTIKA I STEREOTIPI

Kolindin stožer: Parkiranje na Maksimiru se ne plaća

20.12.2014 u 16:27

Kolinda Grabar-Kitarović

Izvor: tportal.hr / Autor: foto čitatelja

Bionic
Reading

'Da, autobus je jučer i danas bio parkiran na Maksimiru. Bili smo u Zagrebu i nismo ga mogli ostaviti u gradu, a logično je da onda tražimo mjesto za parkiranje unutar tramvajske zone. Uostalom, ondje se autobusi ionako parkiraju', reakcija je Mladena Pavića, glasnogovornika kampanje Kolinde Grabar Kitarović, na objavljene fotografije službenog stranačkog vozila u krugu kluba koji vodi Zdravko Mamić

Slike su se tijekom subote munjevito stale širiti e-mailovima i društvenim mrežama, u čemu su očito sudjelovali i aktivisti iz stožera Ive Josipovića, koji podsjećaju na veze između HDZ-a i vrhuške Hrvatskog nogometnog saveza.

'Parkiranje na Maksimiru se ne plaća', napominje Pavić.

Upitali smo ga upravo za odnos s HNS-om, kao i za donaciju koju je kampanji priložio Zdravko Mamić. U napucima stranačkog tajnika Milijana Brkića naime stoji da se kao donatori mogu pojaviti samo ugledne osobe.

'To nema veze s ovim slučajem, nemam što reći. Zdravko nije ugledan? A što uopće znači riječ ugledan? Ima li presudu? Kod donacija je bitno da nisu sumnjivog porijekla i da tvrtke ili pojedinci uredno podmiruju svoje obveze prema zaposlenicima i državi. Sve ostalo su stereotipi', pojašnjava glasnogovornik Kolinde Grabar Kitarović.