POTROŠIT ĆE MILIJUN KUNA

Kujundžić krenuo u kampanju iz Vukovara

09.12.2014 u 11:54

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić svoju je službenu kampanju počeo u Vukovaru koji je odabrao zbog simbolike

'Danas je prvi dan službene kampanje i naravno da polazim iz Vukovara. Vukovar je simbolika, Vukovar je uzvišeno mjesto gdje se Hrvati trebaju okupljati zauvijek, i u sjećanju i u pogledu u budućnost', izjavio je Kujundžić.

Rekao je da dosadašnji predsjednici Mesić i Josipović za ovaj grad nisu učinili baš ništa. Govoreći o aktualnoj situaciji u Hrvatskoj, Kujundžić je naglasio kako očekuje istinu iako je svjestan da će političko i špijunsko podzemlje raditi svoje.

'Hrvatska je neuređena zemlja u kojoj su brojni zakoni prilagođeni pojedincima i partijskim elitama da bi oni mogli pljačkati i vladati. Dakle, u novom Ustavu koji ću ja donijeti stajat će jedna istina i temelj hrvatske države, a to je Domovinski rat koji se na najtragičniji način vodio u Vukovaru. Zato postoje dva grada, dva datuma, dva mjesta. Vukovar i Knin, 18. studenoga i 5. kolovoza, koji su simboli temelja, i zato sam izabrao Vukovar', poručio je Kujundžić.

Kampanju će Kujundžić financirati s onoliko sredstava koliko sakupi donacija, a računa na nekih milijun kuna. Naglasio je kako ga podržava velik dio hrvatskog naroda koji je 'opljačkan i osiromašen vladanjem političkih elita koje se dijele na lijeve i desne', a ustvari su jednaki.