NOVI NASTAVAK SAGE NA FACEBOOKU

Živi zid preimenovali u Živi cirkus pa krenuli u novi obračun

14.09.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Virtualna tučnjava živozidaša na društvenim mrežama dobila je nastavak. Nepoznati autor otvorio je na Facebooku stranicu pod nazivom Živi cirkus te objavljuje sarkastične montaže i komentare na račun vodstva Živog zida

'Krivotvorimo dokumente po narudžbi, prodajemo maglu, glumimo mesije i nabijamo troškove ovršenicima. Prodajemo saborske fotelje i glumimo oporbu. Povoljno!', stoji u opisu grupe.

Šefa Živog zida Ivana Vilibora Sinčića podbadaju zbog osnivanja nove stranke prije izbora. Jedina opcija, kako se naziva koalicija Živog zida, Frankera i Akcije mladih, očito je bila rezervna opcija, implicira autor stranice.


Puštena je i audiosnimka, na kojoj navodno Vladimira Palfi viče na svog životnog partnera Sinčića. Podsjetimo, Hrvoje Runtić, supredsjednik Živog zida, koji je postao saborski zastupnik, još nekoliko dana prije izbora na Facebooku je oštro kritizirao činjenicu da je Juro Martinović, koalicijski partner stranke, kupio stan po ovrhom iz kojeg je deložirana vlasnica.

U izbornoj noći nije se pojavio u stožeru. Nakon izbora nebiranim je riječima napao ostale iz vodstva stranke. Pridružila mu se njegova životna partnerica Mihaela Varga, obrušivši se na Vladimiru Palfi te otkrivši da stvari u Živom zidu već dugo nisu idilične te da se iza slike koju ostavljaju u medijima zapravo vodi bitka za prijestolje.