TEŠKE RIJEČI

Mostov kandidat za ministra kulture izvrijeđao Sandru Perković

06.09.2016 u 21:12

Bionic
Reading

Kako se bliži dan izbora, tako se mogu čuti i sve grublje riječi u kampanji. Nakon svađe i uvreda koje je HSS-ov Stipe Gabrić Jambo uputio mostašu Nikoli Grmoji, ovaj put su uvrede stigle iz Mosta. Naime, poznati glumac Siniša Ružić, koji u javnosti slovi i kao Mostov kandidat za ministra kulture, na svom je profilu na Facebooku izvrijeđao olimpijku Sandru Perković

Iako se čini da je prava meta Ružićevog statusa bio Milan Bandić, Mostov kandidat za ministra kulture dotaknuo se i Sandre Perković.

'Milan Bandić, u svom kraju poznat pod nadimkom Prevara, dno je dna: korištenje djece u kampanji, zloupotreba Hanžekovićevog memorijala, koji plaćaju građani, od strane olimpijske pobjednice i politički interesne glupače Perković; podmićivanje i trošenje gradskog novca za privatne tulume... jadno... srećom, gotov je... još samo nekoliko mjeseci', napisao je Ružić.


Nakon što smo objavili Ružićev status, on ga je izbrisao sa svog Facebook profila.

Podsjetimo, Ružić u javnosti slovi kao Mostov kandidat za ministra kulture. Na izborima je kandidat u 1. izbornoj jedinici i to na osmom mjestu. Poznati je kazališni, televizijski i filmski glumac. Saborska zastupnica i olimpijka Sandra Perković kandidatkinja je na Bandićevoj listi u 2. izbornoj jedinici.