NAKON NAPADA NA JOVANOVIĆA

Obersnel nasrnuo na aktivisticu Pokreta otpora

05.09.2016 u 17:26

Bionic
Reading

Nakon jutrošnjega incidenta u Rijeci, u kojemu je aktivist Mićo Antolović fizički nasrnuo na SDP-ova Željka Jovanovića, dogodio se novi incident

Naime riječki gradonačelnik Vojko Obersnel nasrnuo je na aktivisticu koja ga je verbalno napala za pljačku, javlja N1. Nakon što je aktivistici Obersnel kazao da se makne, ona je došla do njega, na što joj je on istrgnuo kišobran iz ruke.

'Da nije Obersnel vidio da snimamo, dobila bi naša otporašica i batina', napisali su iz Pokreta otpora na Facebooku, objavivši snimku.

'Nemam baš što za komentirati, osim da gubim živce s takvim ljudima. To nisu nikakvi aktivisti, nego divljaci koji u različitim prilikama nasrću na ljude. Optužbe su smiješne, izgubili su nekoliko sudskih sporova i to je najbolji dokaz njihove aktivnosti. Kad vam se netko nasred ceste unosi u lice, maše kišobranom, govori go*no jedno debelo, tko je tu onda koga napao?' komentirao je Obersnel za N1 dodavši da on nije nikoga napao nego je samo maknuo kišobran koji mu je unosila u lice i pustio gospođu da mu izgovori čitavu paletu uvreda. Dodao je da se radi o agresivnoj skupini građana koja ne bira riječi i sredstva vrijeđanja.

Podsjetimo, nekoliko članova riječke skupine građana Pokret otpora prosvjedovalo je u ponedjeljak ujutro ispred prostorija gradskog HSU-a u vrijeme dolaska predstavnika Narodne koalicije, nakon čega ih je na kratak razgovor primio predsjednik SDP-a Zoran Milanović, a po završetku jedan od prosvjednika nasrnuo je na Željka Jovanovića gurajući ga rukama.