NARODNA KOALICIJA U KRIŽEVCIMA

Milanović: Škare za rezanje vrpce ostavljamo HDZ-u

30.08.2016 u 02:04

Bionic
Reading

Čelnici Narodne koalicije sudjelovali su u ponedjeljak navečer u Križevcima na druženju uz tamburaše gdje je predsjednik HSS-a Krešo Beljak ustvrdio kako su Križevci i Koprivničko-križevačka županija srce HSS-a

'Pokušali su nam iščupati to srce iz Križevaca. Jedan je HSS i onima koji misle da mogu iščupati to srce poručujem da neće uspjeti u tome. Stranka koja je stara 113 godina ne ovisi o ljudima koji ne znaju gdje su, koji ne znaju gdje im je srce koji su to srce pokušali prodati nekome drugome, nekim lažnim domoljubima', rekao je Beljak.

Građanima su se svojim porukama obratili i predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja i nositelj koalicijske liste u 2. izbornoj jedinici Gordan Maras (SDP) te osma na listi u toj izbornoj jedinici Anka Mrak Taritaš (HNS).

Milanović se osvrnuo na skorašnje svečano otvaranje brze ceste Križevci - Zagreb.

'Ideja je bila da škare ostavimo HDZ-u koji će za nekoliko dana rezati vrpcu. Radove na brzoj cesti započela je moja vlada. Rekao sam - radite. Mi nismo jalni. Neka vrpcu reže bilo tko. Bitno je da se ljudi voze cestom, brzo i sigurno. Kada nastavimo radove do Koprivnice, niti ćemo otvarati radove niti rezati vrpce. Samo ćemo završiti posao koji smo započeli. Velika Narodna koalicija za velik posao, za jaču Hrvatsku i za bogatije ljude', rekao je Milanović.

Na druženju se okupilo više od tisuću građana, a u zabavnom dijelu programa sudjelovao je tamburaški sastav 'Begini'.