INOVACIJA U KAMPANJI

HDZ ima predizbornu aplikaciju koja 'oživljava' Plenkovića na plakatu

26.08.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Još je dva tjedna ostalo do kraja predizborne kampanje, a HDZ se usred nje odlučio promovirati na sasvim drugačiji, za Hrvatsku podosta inovativan način. Naime, s jednom hrvatskom tvrtkom osmislili su aplikaciju putem koje na HDZ-ovim plakatima možete 'oživjeti' predsjednika stranke Andreja Plenkovića koji će vam onda poslati i poruku

'Namjera je bila da unesemo malo kreativnosti i pojačamo moderne načine komuniciranja, posebice s mladima. Napravili smo aplikaciju u suradnji s jednom hrvatskom tvrtkom, NoStress Marketingom, zajedno smo osmislili tu ideju. Želimo se na moderan način obratiti mladima', otkriva za tportal glavni tajnik stranke Gordan Jandroković.

Aplikacija funkcionira jednostavno - dovoljno je da je skinete preko Google Playa ili Apple App Storea, nakon skidanja je pokrenite i mobitel uperite na plakat, city lights, oglas u novinama ili letak koji na sebi ima fotografiju Andreja Plenkovića, odnosno na službeni plakat HDZ-ove kampanje. U tom trenutku plakat će 'oživjeti', a Andrej Plenković odaslat će vam svoju poruku.

'Dragi mladi! Često se susrećemo diljem Hrvatske i komuniciramo na društvenim mrežama. Moji najbliži suradnici su mladi i motivirani ljudi. Vi zaslužujete kvalitetno obrazovanje i posao ovdje u Hrvatskoj. Potrebne su nam vaše ideje i kreativnost. Želimo da budete samostalni, da osnujete obitelj i živite u uređenoj i prosperitetnoj Hrvatskoj. Ja sam Andrej Plenković i pozivam vas da izađete na izbore', govori 'oživjeli' Plenković s plakata.

Koliko su ovo inovativno rješenje u HDZ-u platili, Jandroković zasad ne otkriva. 'To ćemo objaviti u financijskom izvještaju o financiranju kampanje, no nije puno', kazao nam je Jandroković.

Reakcija na aplikaciju zasad nema puno jer je pokrenuta tek noćas, no Jandroković je uvjeren da će se svidjeti ljudima. 'Želimo unijeti moderne načine komuniciranja, želimo pokazati da smo drugačiji', zaključuje

Jandroković.

HDZ-ov plakat Pixsell


441783,441761,441581,441551