IVANA NINČEVIĆ

Šefica Poduzetničkog centra Solin nova akvizicija Mosta

08.08.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Predsjednica Poduzetničkog centra Solin, poduzetničke potporne institucije, Ivana Ninčević veliko je pojačanje Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima i to najvjerojatnije u X. izbornoj jedinici, gdje Most očekuje izvanredne rezultate, izvijestili su iz te stranke

Zbog svog iskustva s povlačenjem EU sredstava, Ninčević je, navodi Most, već uključena u saborske timove koji se bave natječajima i EU fondovima. Ova 32-godišnjakinja je uz Poduzetnički centar Solin pokrenula i Poduzetnički kamp koji je već iznjedrio mladu poduzetničku zvijezdu Ivana Mrvoša i njegove 'pametne klupe', teteam Lucky4You s mobilnim interpretacijskim centrom.

'Želim svojim iskustvom pomoći što većem broju poduzetnica i poduzetnika da ostvare svoje ideje pronalaskom najboljih načina financiranja, a to su svakako i izvori poput EU fondova. Politički sam se aktivirala jer ova zemlja ima toliko potencijala, samo joj nedostaje profesionalaca koje zanima isključivo rad i razvitak, a ne političke prepirke', izjavila je Ivana Ninčević.

'Most okuplja stručnjake koji dobro znaju što u njihovom području nedostaje da bi se u potpunosti iskoristile sve prilike za inovacije i napredak. Poduzetnice poput Ivane Ninčević mogu mladima dokazati da i u svojoj zemlji mogu ostvariti sve aspiracije', izjavio je Ivan Kovačić, jedan od lidera Mosta.