PETRINA UZVRAĆA KOVAČIĆU

'Ti si najveće razočaranje i lažov bez premca!

30.11.2015 u 17:37

Bionic
Reading

Nije dugo trebalo Stipi Petrini da odgovori na prozivke gradonačelnika Omiša i jednoga od čelnika Mosta Ivana Kovačića da je nudio novac i vrbovao za SDP. Petrina je preko Facebooka poručio Kovačiću da je njegovo najveće razočarenje i lažov bez premca te da je jasno da je podlegao pritiscima

'Ti si taj koji me molio da dođem u Most. Bezbroj puta sam ti rekao da samo tebi vjerujem i izdao si me. Lagao si mi o sastavu Nacionalnog vijeća, lagao si mi doslovno sve, od početka si znao da će se ovo desiti', napisao je Petrina.

Naglasio je da je njemu Kovačić kazao da neće ni po koju cijenu s HDZ-om, a ne da je bilo obratno. Ponovio je i da nikad nije dao sporni intervju novinarki Davorki Blažević i naglasio da je jadno to što su se iz Mosta ispričali i na taj način potvrdili da mu ne vjeruju. Petrina poručuje da je on demantirao to da je novinarki dao intervju i pozvao ih da demantiraju to da se u Mostu radi protuzakonito, protustatutarno te da se odluke donose izvan Mosta. Petrina je još poručio Kovačiću da je pao na niske grane, ali da će Most pasti i na niže.

'Uostalom, ako se budete držali onoga što je potpisao Božo Petrov i ovjerio kod javnog bilježnika, jasno je da nam predstoje novi izbori. Kovačiću, ne budite lažovi ni prevaranti, održite svoje obećanje. Pozivaš na poligraf, a ne vidim razloga da ne idemo i ja i ti - vrlo rado, Kovačiću, vrlo rado', napisao je Petrina na Facebooku.

Kovačiću moje si NAJVEĆE RAZOČARENJE !!LAŽOV BEZ PREMCA !!Jasno je da si PODLEGAO PRITISCIMA -Najprljavije je što LAŽEŠ...

Posted by Stipe Petrina on Monday, November 30, 2015