PRORADILA MEMORIJA

Petrina se obrušio na Raškovića: Tražio je 60.000 eura za 30 autobusa glasača

28.11.2015 u 14:47

Bionic
Reading

Primoštenski gradonačelnik Stipe Petrina i nezavisni kandidat na listi Mosta na Facebooku je napao Mirka Raškovića, saborskog zastupnika SDSS-a koji je pod povećalo javnosti došao nakon što je na konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović izjavio da se na njega, ali i druge zastupnike vrše pritisci

Petrina piše kako je Rašković od SDP-a, HNS-a i njegove liste tražio 60.000 eura da dovede 30 autobusa Srba koji bi glasali za SDP-ova kandidata na županijskim izborima 2009.

Odbili su mu dati novac, piše Petrina, pa su glasači ipak došli, ali s ceduljicama na kojima piše da trebaju glasati za HDZ.

Petrinin post s Facebooka prenosimo u cijelosti i bez ikakvih izmjena: 

Raškovića znam iz 2009 godine kada je tražio od SDP, HNS i moje nezavisne liste 60 000 eura , da kao je rekao dovede 30 autobusa Srba koji bi glasali za SDPova župana DUŠKA ŽIVKOVIĆA , za zamjenika župana HNSovca GORANA JURKOVIĆA i jednog kandidata za dožupana sa moje NL.

Činjenica je da se tada Raškoviću novac nije dao niti mu se to mislilo dati sa naše strane .

Međutim ostaje nejasno tko je ipak dao novac Raškoviću jer su autobusi iz Srbije IPAK došli , svi ‘putnici ‘ su imali ceduljicu sa uputama za glasovanje na kojoj je bilo ispisano da glasaju za župana GORANA PAUKA (HDZ) i gradonačelnicu Knina JOSIPU RIMAC (HDZ).

Ponovno ga susrečem na izborima 2013 kada je nudio usluge iste vrste ANITI BARA kandidatkinji SDP za županicu , ali sada je cijena bila upola manja ‘samo’ 30 000 eura . Obzirom da me Anita konzultirala oko te ‘ponude’ savjetovao sam joj da se KLONi Raškovića jer je po mom mišljenu na strani onoga koji plati a ako je moguće uzet će pare od obadvije strane .

Činjenica jeste da HDZ u županiji šibensko-kninskoj samo zahvaljujući SDSS iam prevaku u županijskoj skupštini već dva mandata od 2009 do danas.
Bilo bi dobro upitati takozvanu domoljubnu koaliciju sa HSP AS i HČSpom kako to da koaliraju sa SDSS kada se kunu d a to neće nikada?
činjenic a je i to da županija Šibensko -Kninska za 4 ruka SDSSovih vijećnika izdvaja dodatna 2 milijuna kuna!!!!

Nemojte misliti da nisam o tome JAVNO GOVORIO !! O da NAJJAVNIJE ali NIŠTA , zato i jesmo prekinili jednu od sjednica ŽS jer je ‘Šibenko kninska županija u raljama INSTITUCIONALNO ORGANIZIRANOG KRIMINALA ‘

Imam potrebu ovo napisati da svi uvide kakav je čovjek MIRKO RAŠKOVIĆ kojega sam kao dožupana više puta JAVO POZIVAO DA ME OPOVRGNE
Do sada NIKADA to nije ućinio , zato primite sa velikom rezervomove njegove tvrdnje o bilo kakvom pritisku od bilo koga osim moguće ‘znatnog iznosa’ !!
nastavak uskoro.