PRGOMET PREDSJEDNIK

HRID i službeno registriran kao stranka

25.11.2015 u 14:20

Bionic
Reading

Hrvatska inicijativa za dijalog - HRID i službeno je registrirana kao stranka i od danas se nalazi u Registru političkih stranaka

HRID je s današnjim danom upisan u Registar političkih stranaka u kojem se navodi da stranku predstavlja i zastupa predsjednik stranke Drago Prgomet.

Podsjetimo, osnivačka skupština HRID-a, koja je donedavno bila udruga, održana je u ponedjeljak i na njoj su se, osim Prgometa, pojavile i dvije zastupnice Mosta Gordana Rusak i Irena Petrijevčanin Vuksanović.

Za njihov dolazak u Mostu su znali, a Petrijevčanin Vuksanović jučer je u izjavi za tportal rekla da se ne odriče Mosta iako je postala članica nove stranke. S njihovim članstvom zasad nemaju problema ni u Mostu dok god dvije zastupnice u svojim nastupima i kasnije u aktivnostima u Saboru ostanu vjerne Mostu. Naime, u razgovorima za televizije čelnik Mosta Božo Petrov kazao je da će Gordana Rusak i Irena Petrijevčanin Vuksanović morati na kraju odlučiti žele li pripadati Mostu ili HRID-u jer neće moći istodobno biti u dva saborska kluba.