NAKON TAJNOG SASTANKA

Miletić: Naši uvjeti SDP-u su isti kao i prije izbora

11.11.2015 u 11:49

Bionic
Reading

Iako je sastanak IDS-a i SDP-a neslužbeno bio najavljen za 10 sati u sjedištu SDP-a na Iblerovom trgu, novinari tamo nisu dočekali nikoga. Naime, sastnak je održan, ali ranije i to na tajnoj lokaciji, a novinarima nije rečeno ni gdje ni točno kada

Nakon sastanka, predsjednik IDS-a Boris Miletić je za tportal izjavio da je jutros održan tek prvi u nizu razgovora, te da je bio konstruktivan i pozitivan.

'Razgovarali smo o decentralizaciji, i konkretnim projektima koji bi trebali donijeti dobrobit građanima Hrvatske', rekao je Miletić, potvrdivši da se razgovaralo o svemu što je IDS postavljao kao uvijet i u razgovorima o predizbornoj kolaliciji koji su održani uoči izbora.

Predsjednik IDS-a rekao je da će biti još sastanaka s SDP-om. Sada je, kaže, dogovoreno, da se svi zahtijevi IDS-a stave na papir, te o tome ponovno razgovara, ali nije precizirao kada. Rekao je tek da neće dužiti pregovore.

'Nakon toga, ići ćemo prema sporazumu, a vi znate da sve što dogovorimo moraju odobriti i naša stranačka tijela, rekao je Miletić.