NESLUŽBENE INFORMACIJE

Most traži premijersko mjesto za Prgometa?

09.11.2015 u 14:14

  • +2

Petrov i Prgomet popili kavu ispred SDP-a

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Bionic
Reading

Most nezavisnih lista će u pregovorima za formiranje buduće vlade tražiti premijersko mjesto za jednog od svojih lidera Dragu Prgometa, a o tome kao i o platformi za pregovore od podneva u četiri oka razgovaraju Božo Petrov i sam Prgomet, doznaje Hina iz izvora bliskih vrhu stranke

RTL Autor: RTL

Nakon sastanka dvojice lidera održat će se i sjednica Nacionalnog vijeća no kako se može neslužbeno čuti iz stranke izjava neće biti 'sve dok se ne izabere Papa i pusti dim'.

Kada će to biti još se ne zna.

U međuvremenu, Prgomet i Petrov slikani su kako ispijaju kavu na Iblerovom trgu, nedaleko od sjedišta SDP-a, ali nedaleko i od sjedišta MOST-a.

Most je na parlamentarnim izborima osvojio 19 mandata i najpoželjnija su 'politička udavača' za obje velike koalicije – Hrvatska raste i Domoljubnu koaliciju, s obzirom da se bez Mosta neće moći formirati vlada.

Nekadašnji zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet jutros je u medijima tek potvrdio da će se danas održati sjednica Vijeća, ali je odbio govoriti o odlukama koje bi se na njoj  mogle donijeti.

'Podvući ćemo crtu pod ovu pobjedu, spremni smo preuzeti odgovornost za vođenje države. Razgovarat ćemo samo s onima koji su spremni preuzeti odgovornost i provesti promjene', poručio je Prgomet.