OBEĆANJE BIRAČIMA

Božo Petrov: Nećemo izdati vaše povjerenje

09.11.2015 u 01:12

Bionic
Reading

Božo Petrov, predsjednik liste Most nezavisnih lista, kazao je da su građani Hrvatske danas pokazali do čega im je stalo, a to su promjene u društvu. Danas je to jasno apsolutno svima na političkoj sceni, ustvrdio je Petrov

'Obećavamo, nećemo izdati vaše povjerenje, jer danas je jedinstvena prilika za nešto kvalitetno, veliku promjenu koja se može dogovoriti za Hrvatsku i njenu budućnost. Vjerujem i nadam se da su svi političari u drugim strankama dobro svjesni toga. Zaista želimo graditi bolju Hrvatsku. Ne očekujemo tapšanja po ramenu, ušli smo u ovu priču da bi se promjene dogodile', rekao je Petrov.

Politički analitičar Ivan Šiber komentirao je kratko obraćanje Bože Petrova, opisavši Most kao 'vrlo poželjnu, ali i vrlo zahtjevnu mladu'.

Petrov je, tumači Šiber, zapravo govorio na liniji prema kojoj SDP jest izgubio izbore, ali ih HDZ nije dobio. 'Upozorio je Karamarka da nije pobjednik, već da su pobjednici oni koji traže promjene', kazao je Šiber, ocjenjujući govor Bože Petrova dobrim.