BROJALICA SE NASTAVLJA

HDZ: Ovo je deveto SDP-ovo neispunjeno obećanje

28.10.2015 u 15:58

Bionic
Reading

HDZ je nastavio s objavom SDP-ovih top 10 propalih, neispunjenih obećanja iz Plana 21, onih koje Vlada Zorana Milanovića u svom mandatu nije realizirala, a na deveto mjesto stavili su temu nezaposlenosti

Kao deveto propalo obećanje HDZ navodi - 'U istom razdoblju (do kraja mandata) znatno ćemo smanjiti stopu nezaposlenosti, odnosno povećati stopu zaposlenosti.'

'Istina: Unatoč turističkoj sezoni i sezonskom zapošljavanju, u srpnju ove godine broj zaposlenih u Hrvatskoj bio je na najnižoj srpanjskoj razini u posljednjih 15 godina! (HGK, 24. kolovoza, 2015.) A prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u samo mjesec dana - u razdoblju od 28. rujna do 28. listopada 2015. godine, posao je izgubilo 16.271 građana! (hzz.hr)', navode u HDZ-u.

Milanovićeva politika je, kažu u HDZ-u, propala.

'Hvale se da stvaraju '500 radnih mjesta svaki tjedan' i da Hrvatska raste! Hrvatska raste, ali u krivom smjeru.
Gospodarstvo je u kaosu. Građani su bespomoćni. Mladi ljudi zbog toga ispaštaju, svjedoci smo šokantne nezaposlenosti. U samo mjesec dana posao je izgubilo 16.271 građana! Neka Milanović ospori ove brojke ako može!' poručuju iz HDZ-a.

Građanima, dodaju, ne trebaju nova obećanja, nego novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. 'Vodstvo koje zna kako izvući zemlje iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra!' zaključuju u HDZ-u.

S objavom propalih SDP-ovih obećanja HDZ je započeo jučer, a prva tema bile su investicije