VLASTITA PRODUKCIJA

Prvi smo pogledali izborni videospot Ive Josipovića i Irene Škorić

05.11.2015 u 10:25

Snimanje spota za stranku Ive Josipovića 'Naprijed Hrvatska'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Irena Škorić

Bionic
Reading

Tportal prvi donosi videospot koji je za izbornu kampanju Ive Josipovića i stranke Naprijed Hrvatska režirala članica predsjedništva stranke Irena Škorić, a glazba je s autorskog Josipovićevog CD-a

Bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović nedavno je najavio kako će za promidžbenu kampanju i promociju stranke Naprijed Hrvatska izraditi najjeftiniji video. Za tportal kazao je kako je video koji prvi donosimo 'zbog skromnih sredstava' izrađen u potpunosti u vlastitoj produkciji, a osim nekih manjih materijalnih i tehničkih troškova, tvrdi, sve ostalo je u produkciji bilo gratis.

Na fotografijama i videu, kaže Josipović, svi su akteri ujedno i članice i članovi stranke. 'Kao što vidite, imamo puno mladih', kaže Josipović. Među njima je i Irena Škorić, poznata redateljica koja je režirala i ovaj spot.

Spot poruka

RTL Autor: RTL

Škorić je uz Josipovića od osnivanja stranke, a članica je predsjedništva Naprijed Hrvatska. 'Ona je vrsna režiserka, a ja sam glazbenik pa sam osmislio zvučni dio', kazao nam je Josipović te dodao da je glazba iz spota, pomiješana s glasovima, s njegova autorskog CD-a od prije par godina i riječ je o skladbi 'Passo sempio za klavir četveroručno' u zajedničkoj izvedbi njega i Katarine Krpan, profesorice s Muzičke akademije.

Kratki spot

RTL Autor: RTL