Lokalni izbori 2009 PRIVREMENO IZVJEŠĆE

Holjevac na kampanju potrošila 215.000 kuna

Nezavisna lista Tatjane Holjevac objavila je privremeno financijsko izvješće prihoda i rashoda u izbornoj kampanji, navevši da je do sada potrošeno nešto više od 215 tisuća kuna

Po izvješću, od 23. travnja do 18. svibnja prihod je iznosio 217.000 kuna, rashod 215.850,10 kuna, a saldo je 1149,90 kuna. Tatjana Holjevac je na konferenciji za novinare rekla da je osobno uzela 200.000 kuna zajma kako bi mogli platiti troškove kampanje te da je tu svotu morala Nezavisnoj listi doznačivati u manjim iznosima, a 17 tisuća kuna donirali su im članovi i prijatelji.

Na novinarski upit kazala je, uz ostalo, kako je normalno da se sami financiraju, a ne da se potroše goleme količine novca i to ne vlastita.

Holjevac je najavila da će zajam vratiti od novca koji će ta neovisna lista dobiti za svakog zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a u novom sazivu bit će ih četiri.

Najavila je da će na internetskoj stranici Nezavisne liste Tatjane Holjevac biti objavljeno financijsko izvješće, odnosno dosad utrošen novac i donacije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još