Lokalni izbori 2009 SKUP U POREČU

Jakovčić obećao vladavinu po načelu solidarnosti

Kandidat koalicije IDS-SDP-HNS za istarskog župana Ivan Jakovčić večeras je na predizbornom skupu u Poreču kazao kako Istru u idućem mandatu vidi kao modernu europsku regiju konkurentnog gospodarstva, u kojoj će svatko biti poštivan

POREČ - "Imamo tim gradonačelnika za novi gospodarski iskorak Istarske županije, a upravo je gospodarstvo najvažniji element našeg programa. Imamo naše projekte bitne za Istru koji su danas u fazi realizacije ili su pred početkom realizacije," naglasio je Jakovčić spomenuvši pritom projekt izgradnje punog profila Istarskog ipsilona te izgradnju nove Opće bolnice u Puli.

Po njegovim riječima to su konkretni programi, a nakon što se Istra izborila da dobije sveučilište u Puli, kako je kazao, "danas može reći da sveučilišni kampus u Puli postaje realnost sljedećeg mandata, čime će se zaokružiti jedan važan element kao što je obrazovanje".

"Želim biti župan svih građana Istre neovisno o vjeri, neovisno o nacionalnosti, želim biti župan svih stranaka, svih općina i gradova. Ako ponovno dobijem potporu građana, koncentrirat ću se na one dijelove Istre koji trebaju više jer solidarnost u Istri jedna je od najvećih vrijednosti koje imamo, a to ćemo pretočiti u konkretne odluke," poručio je kandidat koalicije IDS-SDP-HNS Ivan Jakovčić na predizbornom skupu u Poreču.

Uz Jakovčića na predizbornom skupu u Poreču govorili su nositelj liste Damir Kajin te kandidat za gradonačelnika Poreča Edi Štifanić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još