Lokalni izbori 2009 PREPUCAVANJE OKO DUGA

HSU odbacuje optužbe Stranke umirovljenika

  • Autor: Hina
  • 13.5.2009 14:10:57
  • 13.5.2009 14:06:44

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) odbacila je danas tvrdnje Stranke umirovljenika, iznesene na jučerašnjoj konferenciji za novinare, prema kojima su hrvatski umirovljenici žrtve organizirane prijevare Vlade i Hrvatske stranke umirovljenika

Cilj tvrdnji Stranke umirovljenika je difamiranje HSU neposredno pred lokalne izbore, ističe se u priopćenju. Na projektu obeštećenja hrvatskih umirovljenika zajednički su radile sve umirovljeničke udruge, složivši se oko svih potankosti projekta, te je bila riječ o legalnom i legitimnom postupku u kojem je umirovljenicima koji nisu željeli pristati na obeštećenje jasno ukazano na mogućnost tužbe prema državi.

Stranka umirovljenika, kako tvrdi HSU, od prošlih parlamentarnih izbora do danas nije iznjedrila nikakav stranački program, te je svaki glas za tu stranku zapravo glas za političke protivnike jedine stranke koja se u Saboru bori za umirovljenička prava.

Po izračunu Stranke umirovljenike, koji je jučer objavila, dug umirovljenicima od 1990. do 2002. godine iznosi 255 milijardi kuna, umjesto 138 milijardi kuna koliko je izračunala Hrvatska stranka umirovljenika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još