MILANOVIĆ U DUGOM SELU

SDP obećao 5000 kuna po novorođenom djetetu

11.05.2009 u 23:08

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao je večeras građane Dugog Sela da iduće nedjelje izađu na lokalne izbore te glasuju za koaliciju SDP-HNS koja, rekao je, 'jamči razvoj i odgovornost, nasuprot lopovluku i nepoštenju'

DUGO SELO - 'Probajte nagovoriti što više prijatelja, članove svojih obitelji da izađu na izbore jer su jako važni', poručio je Milanović okupljenima na predizbornom skupu, na kojemu su predstavljeni kandidati koalicije SDP-HNS na listi za dugoselsko Gradsko vijeće, a koju kao nositelj liste i kandidat za gradonačelnika predvodi SDP-ovac Boris Mahač

Milanović je uvjeren u pobjedu u Dugom Selu i Zagrebačkoj županiji, u kojoj SDP na izbore izlazi u koaliciji s HNS-om, HSLS-om i DC-om, jer će birači, ustvrdio je, 'kazniti HDZ i HSS, koji su lani, protivno volji birača i na prijevaru smijenili vlast koja je Dugo Selo uspješno vodila od 2001.'.

'Glavni razlog zašto će Boris Mahač ponovno biti gradonačelnik, a Palma Klun Posavec županica je taj što će ljudi kazniti nepoštenje i lopovluk, ono što ne želimo u svojoj blizini', rekao je, dodavši da je u izbornu pobjedu uvjeren i zato što su SDP-ovi i HNS-ovi kandidati bolji i odgovorniji.

Birače je pozvao da ne nasjedaju na niske udarce i jeftine provokacije HDZ-a i HSS-a, već na izborima 'promijene ne samo političku, nego krvnu sliku Hrvatske kojoj treba svježa krv nasuprot slabokrvnoj vlasti'.

Na izlazak na izbore okupljene je pozvao i kandidat Mahač, uvjeren da će nakon 17. svibnja sa svojim suradnicima nastaviti projekte u čijoj ih je realizaciji, kako je rekao, 'zaustavila politička kuhinja HDZ-a i HSS-a'.

'Zato moramo na izbore, pobijediti, jer imamo viziju', poručio je Mahač, a kao nove projekte u iduće četiri godine među inima je naveo vraćanje ZET-ove autobusne linije do Dugog Sela, 5000 kuna po svakom novorođenom djetetu (sada je naknada 1500 kuna) te cjelodnevno radno vrijeme gradske uprave.