Lokalni izbori 2009 SANADER U DUBROVNIKU

'SDP sanja, a HDZ ostvaruje budućnost'

'Želimo rješavati probleme odmah, i to je razlika između HDZ-a i drugih stranaka, jer mi budućnost ostvarujemo, a SDP je sanja i zato imajte povjerenja u nas i podržite naše kandidate', kazao je večeras u Dubrovniku predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader na predizbornom skupu održanom na Gundulićevoj poljani

DUBROVNIK - Naglasio je kako se HDZ i njegovi partneri ne skrivaju pred problemima, jer jučer su u ratu ostvarili pobjedu, a danas u miru ostvaruju uspjeh.

"Budimo ponosni na ono što smo ostvarili, a jedan od uspjeha je i ulazak u NATO savez, za što su najzaslužniji hrvatski branitelji", rekao je dr. Sanader.

Sudjelujući na predizbornom skupu Luka Bebić kazao je kako su kandidati HDZ-a i njihovih partnera ustrajni, te da znaju kako će ono što su započeli i ostvariti.

"Budite uvjereni da svi planovi i programi koje zacrtate, ako su dobro osmišljeni dobit će potporu naših ministarstava i naše Vlade", rekao je Bebić.

Uz kandidate koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSU na županijskoj razini predstavio se i kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana Nikola Dobroslavić, te kandidati koalicije HDZ-HSS za grad Dubrovnik i kandidatkinja za gradonačelnicu Dubravka Šuica.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još