U KLINČU SA STUDENTICOM

Glavašev suradnik u središtu seks skandala

02.05.2009 u 11:06

Bionic
Reading

Pedesetdevetogodišnji dr. Andrija Pozderović, izvanredni profesor na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku i visoko pozicionirana osoba na izbornoj listi Glavaševa HDSSB-a za Gradsko vijeće, našao se u središtu seksualnog skandala zbog izvanbračne veze sa 30 godina mlađom studenticom

Tridesetak fotografija koje je snimio sam Pozderović na jadranskoj obali i u svojem kabinetu na osječkom fakultetu, od kojih je na više njih u eksplicitnom seksualnom činu, ugledalo je svjetlo dana zahvaljujući nesmiljenoj izbornoj kampanji koja se vodi u Osijeku.

Dr. Pozderović obnašao je i dužnost predsjednika Gradskog vijeća Osijeka, nakon što je Branimir Glavaš u ljeto 2007. dao ostavku na tu dužnost. Kompromitirajuće fotografije bile su i predmet policijske istrage. Naime, studentica je profesoru prijetila da će sve reći njegovoj obitelji, što je on prijavio policiji. Sa studenticom je obavljen razgovor, no kako se nije radilo o ucjeni čiji bi cilj bio stjecanje imovinske koristi te kako je većinu fotografija snimio upravo profesor, istraga je obustavljena, piše Jutarnji list.