JASEN MESIĆ UZVRAĆA UDARAC

'Rožić je 'trojanski konj' Milana Bandića'

16.04.2009 u 15:35

Bionic
Reading

Zagrebačka koalicija HDZ-HSS-HSLS reagirala je danas na istup s jučerašnje konferencije za novinare Miroslava Rožića, koji se želi kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika, o tome tko koga podržava u Zagrebu ocjenjujući da su mu se pomiješala programska opredjeljenja.

'Gospodin Rožić je 'trojanski konj' Milana Bandića. Dosad je promijenio toliko stranaka, političkih opcija i partnera da su mu se u Zagrebu očito pomiješala politička opredjeljenja', navode u priopćenju iz izbornog stožera HDZ-HSLS-HSS.

Rožić je jučer izjavio da u 15 godina bavljenja politikom nije iznevjerio svoje svjetonazore, niti je imao bilo kakvu aferu, a podržavajući ga, Tonči Tadić je rekao da kandidat SDP-a Milan Bandić zapravo radi za HDZ, kandidat HDZ-a Jasen Mesić za SDP, a 'neovisni' Kregar će nakon izbora biti u službi HDZ-ovog čovjeka, Bandića.

Iz izbornog stožera HDZ-HSLS-HDZ izvješćuju da je njihov zajednički kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Jasen Mesić od podneva, kada je, na znak Gričkog topa, počeo prikupljati potpise podrške, za sat vremena prikupio 2.000 potpisa od 5.000 potrebnih za kandidaturu.

Na Trgu bana Jelačića podržali su ga prvi zagrebački HSS-ovac Darko Vuletić i prvi HSLS-ovac Zagreba Darinko Kosor.

'Stvoren je savez za promjene u Zagrebu koji će promijeniti način upravljanja gradom. Građani su to prepoznali i zato očekujem dobar izborni rezultat i pobjedu na izborima', kazao je Jasen Mesić tom prigodom, stoji u priopćenju.