Lokalni izbori 2009 VUKOVAR

Velika koalicija HDZ-a, HSP-a, HSU-a, HSS-a i HSLS-a

  • Autor: Hina
  • 16.4.2009 14:13:12
  • 16.4.2009 14:06:43

Koalicijski sporazum za lokalne izbore danas su u Vukovaru potpisale koalicija HDZ-HSP-HSU i gradske organizacije HSS-a i HSLS-a

Predsjednik vukovarskoga HDZ-a Petar Mlinarić ocijenio je, nakon potpisivanja sporazuma, da je nova koalicija HDZ-HSP-HSU-HSS-HSLS na gradskoj razini 'dobitna kombinacija na lokalnim izborima'. 'Želimo raditi u interesu svih građana Vukovara', poručio je Mlinarić i dodao da bi koaliciju na lokalnim izborima 'zadovoljilo osvajanje 15 od 25 vijećničkih mandata u vukovarskome Gradskom vijeću'.

Na pitanje novinara o mogućnostima suradnje sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS) Mlinarić je odgovorio da koalicija 'mora voditi računa o tome da u Vukovaru trećinu stanovništva čine pripadnici srpske nacionalne manjine'.

Predsjednik vukovarskoga HSLS-a Josip Galić rekao je kako vjeruje da će koalicija ostvariti pozitivan rezultat na lokalnim izborima, a Anica Marić zauzela se u ime HSS-a za zajednički rad koalicije na dobrobit Vukovara i svih građana u tom gradu.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još