Lokalni izbori 2009 SANADER U KRAPINI

HDZ, HSS, HSLS i ZS u koaliciji za Zagorje

U Krapini je danas u nazočnosti predsjednika stranaka Ive Sanadera, Josipa Friščića, Đurđe Adlešič i Miljenka Jerneića potpisan koalicijski sporazum o suradnji HDZ-a, HSS-a, HSLS-a i ZS-a za Krapinsko-zagorsku županiju

KRAPINA - 'Ovih dana obilazimo terene i svugdje gdje je na vlasti Hrvatska demokratska zajednica, sama ili u koaliciji s političkim partnerima, vidljiv je napredak u svim jedinicama lokalne uprave i samouprave', izjavio je predsjednik HDZ-a Ivo Sanader.

Ustvrdio je kako će tako zasigurno biti i u Krapinsko-zagorskoj županiji na kraju idućeg mandata, jer su ti ljudi i danas potpisali sporazum garancija pobjede i dobrog vođenja Županije u idućemu mandatu. Dodao je kako iza koalicije u Zagorju ne stoje samo pregovori, nego i konkretni programi.

Sanader je ujedno poručio svim županijama, bez obzira na rezultate lokalnih izbora, neka naprave dobre projekte, a Vlada i Hrvatski sabor naći će načina da ih podupru.

Predsjednik HSS-a Josip Friščić poručio je potpisnicima sporazuma da imaju dobar program i projekte koji se podudaraju s programima središnje državne vlasti, pri čemu je istaknuo kako je na njima da nakon 17. svibnja i učine ono što su obećali.

Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešič rekla je kako vjeruje u pobjedu koalicije i poručila stranačkim kolegama na terenu da budu štedljivi u kampanji i da obećavaju samo ono što mogu i ostvariti, a građani će to znati prepoznati.

Predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić naglasio je dobru suradnju te stranke i Hrvatske demokratske zajednice te najavio potpisivanje koalicijskog sporazuma u gradu Zagrebu.

Koalicijski sporazum za Krapinsko-zagorsku županiju potpisali su predsjednici županijskih odbora Milivoj Škovrc (HDZ), Vlasta Hubicki (HSS), Božidar Gorup (HSLS) i predsjednik ZS-a Miljenko Jerneić.

Koalicija je kao zajedničkog kandidata za krapinsko-zagorskog župana istaknula Milivoja Škovrca iz HDZ-a.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još