TOMAŠIĆ SE RUKOVALA S MARASOM

'Naša pobjeda u Zadru početak je kraja Kukuriku koalicije'

'U Zadru se lome koplja, a pobjeda naše koalicije na izborima u Zadru bit će početak kraja Kukuriku koalicije', poručila je Ruža Tomašić, predsjednica HSP AS-a

Datum objave:
14.5.2013 13:27

Zadnja izmjena:
14.5.2013 14:48

Ona je danas u Zadru izrazila podršku listi koju predvodi HDZ, a na kojoj se uz članove njezine stranke nalaze i predstavnici HČSP-a, A-HSS-a i HSU-a. Uz nju su bili kandidat za zamjenika gradonačelnika Ivica Vlakić i kandidat za dožupana Zadarske županije Rudolf Dvorski.

Neposredno prije na trgu su bili ministar poduzetništva i obrta Vlade RH Gordan Maras i SDP-ova kandidatkinja za županicu Renata Sabljar Dračevac. Kada su se susreli, Tomašić i Maras su se pozdravili i kratko porazgovarali, a na novinarsko pitanje 'Je li vam bilo ružno pružiti ruku Gordanu Marasu', odgovorila je: 'Zašto bi bilo ružno? Svi smo Božja djeca, ne mrzim nikoga. Hrvatski narod odlučuje kome će dati svoj glas, a mi svojim radom uvjetujemo te glasove.'

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.
Poželjno je da komentari budu vezani uz temu teksta koji se komentira. Pretjerano skretanje s teme u komentarima bit će podložno moderiranju.

Kako biste riješili problem kršenja izborne šutnje?

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr