ŠEF SAMOBORSKE MLADEŽI

Mister Hrvatske stao iza Ruže Tomašić

10.05.2013 u 11:47

Bionic
Reading

Aktualni mister Hrvatske 19-godišnji Antonio Šincek ušao je u HSP dr Ante Starčević te postao predsjednikom mladeži samoborske podružnice te stranke

'Predsjednik podružnice ponudio mi je da budem dio tima koji želi promjene u gradu. Svidjeli su mi se njihovi planovi. Odmah sam pristao', kazao je mister kojem je najveća potpora supruga Patricija.

Predsjednica stranke Ruža Tomašić ga je, kaže, oduševila. 'Jednostavna je, simpatična i pristupačna. Ima sve karakteristike vođe', pojašnjava mister iz Strmeca Samoborskog.

Ona je Antoniom također zadovoljna iako mu jer otac Nigerijac, a majka Hrvatica. 'Gosti su svi oni koji ne poštuju našu domovinu i zakone, a Šincek sigurno nije jedan od njih. On voli Hrvatsku i ljude poput njega itekako trebamo', kazala je za 24sata.

Dodala je kako je u posljednje vrijeme dobila puno poruka potpore od ruske, ukrajinske i mađarske nacionalne manjine. Aktualni mister pak za politiku nema puno vremena, kaže kako je stalno na snimanjima, a i nosi revije. Kada to ne radi, posvećuje se petomjesečnom sinu. Odbacio je tvrdnje da se u stranku učlanio jer su mu obećali posao.