DUSPER DAO ISKAZ

Policija na Stojedinici tražila sporne papire

18.11.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Radio 101 jučer je posjetila policija. Prema riječima predsjednika uprave Stojedinice Drage Perića, tražila je dokumentaciju vezanu uz kaznenu prijavu protiv njegovog prethodnika Darija Duspera

'Bili su tu jučer i tražili određenu dokumentaciju vezanu za kaznenu prijavu protiv Duspera. Očito provode istražne radnje', rekao je Perić.

Darijo Dusper, bivši predsjednik uprave, protiv kojeg je nova garnitura na Stojedinici podnijela kaznenu prijavu za nesavjesno poslovanje i zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju te duga od 19 milijuna kuna, potvrdio nam je da je prije desetak dana bio na policiji.

'Ja sam dao iskaz prije desetak dana. Bilo mi je bitno da istražiteljima naznačim činjenicu da su navodi o iznosu koji se veže uz priču netočni i izvučeni iz konteksta', rekao je Dusper. Istaknuo je da je policiji pojasnio da se Stojedinica našla u problemima s padom prometa u 2009.

'Policija je očito morala provjeriti elemente mog iskaza', rako je Dusper i dodao da mu je već deplasirano to da sadašnja uprava optužuje bivšu za sve probleme.