Hrvatska CYBER-KAMPANJA

Obersnel pokrenuo YouTube kanal Obivizija

  • Autor: tportal.hr
  • 13.2.2009 16:23:53
  • 13.2.2009 16:06:12

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel Obi povodom predizborne kampanje za lokalne izbore otvorio je svoj kanal na popularnom videoservisu YouTube i nazvao ga prema svom nadimku - Obivizija

Obersnel, član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP), zajednički je kandidat političkih stranaka SDP-a, Hrvatske stranke umirovljenika, Istarskoga demokratskog sabora, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske seljačke stranke, Autonomne regionalne stranke i Stranke demokratske akcije.

Obersnel je istaknuo da svoj program temelji na želji da Rijeka bude grad za ugodan život, a to znači sigurnost zapošljavanja, dobar standard u školama i dječjim vrtićima, visoku razinu socijalne i zdravstvene zaštite te bogatu ponudu kulturnih i sportskih događaja.

Upozorio je da ulazimo u tešku godinu u kojoj će mnoge planove biti teško ostvariti, ali Rijeka ima sigurne prihode i veliku imovinu, što jamči da će projekti koji su u gradu pokrenuti i dovršiti.

Budući da je predstavljanje predizborne kampanje pokrenuo na svojem blogu, svojoj internetskoj stranici te internetskim servisima YouTube i Facebook, čini se da je Obersnel shvatio potencijal interneta. Naime, ovaj je novi medij idealan za komunikaciju i mobiliziranje biračkog tijela.

 

 


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još