Hrvatska SVI SVETI I DUŠNI DAN

Državnici položili vijence i zapalili svijeće na Mirogoju

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, najviša državna izaslanstva položila su danas vijence i zapalila svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj

Predsjednik Republike Ivo Josipović položio je vijenac na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grob Narodnih heroja na Mirogoju, na Središnji križ u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, na grob predsjednika Vlade od 2000. do 2003. godine Ivice Račana te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Goran Jakus

Predsjednica vlade Jadranka Kosor s izaslanstvom i Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, položila je vijence i zapalila svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Goran Jakus

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i zastupnik Josip Leko položli su vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zida boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa na Mirogoju te na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju vijenac je položilo izaslanstvo Sabora predvođeno Željkom Antunović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još