Hrvatska PUŠE BURA

Od Sv. Roka do Maslenice samo automobilima

Od 6.35 sati dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila zbog bure, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Ostala vozila voze obilazno državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54).

Državna cesta D 54 Maslenica - Zaton Obrovački i dionica Jadranske magistrale D 8 od Bakra do Novog Vinodolskog otvorene su za sav promet.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) od Novog Vinodolskog do Karlobaga zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (II. skupina).

Autocesta A 6 Rijeka - Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, samo u smjeru Rijeke zatvorena je za: teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp-prikolicama.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Smanjena je vidljivost na dionicama autoceste A 3 Bregana - Lipovac, od Novske do Nove Gradiške i od Slavonskog Broda do Velike Kopanice.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

U prekidu su katamaranske linije: Rijeka - Mali Lošinj i Rijeka - Rab - Novalja. Trajekti i katamarani na ostalim linijama plove prema redu plovidbe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još