Hrvatska ZASJEDAJU OKO NASTAVKA ŠTRAJKA

Taksisti prekinuli prosvjede i blokadu grada

Zagrebački taksisti prekinuli su sinoć prosvjed, nakon što je upravni odbor udruge Radio taksi Zagreb donio odluku o prekidu prosvjeda, izjavio je glasnogovornik udruge Mirsad Hukić

'Taksiji su počeli voziti redovito, a sinoć su oko 20 sati prekinuli i blokadu Ćirilometodske ulice ispred Gradske skupštine', dodao je Hukić.

Izrazivši nezadovoljstvo taksista jučerašnjom odlukom zagrebačke Gradske skupštine o liberalizaciji autotaksi prijevoza, istaknuo je kako su taksisti prekinuli prosvjede zbog građana.

Upravni odbor udruge Radio taksi Zagreb sinoć je zasjedao, a i danas će kako bi donio odluku daljnjim koracima, rekao je Hukić, ispričavši se svim građanima koji su zbog prosvjeda taksista jučer imali problema u gradskom prijevozu.

Taksisti su jučer blokirali vozilima neke od ulica u užem središtu Zagreba, prometnice oko Gradske skupštine i sam ulaz u Skupštinu koja je donosila odluku o liberalizaciji usluga taksi prijevoza.

Novom odlukom, među ostalim, predviđa se povećanje broja taksi vozila u Zagrebu uvođenjem jednog taksija na 600 stanovnika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još