Hrvatska PRVO GRLO PRISAVLJA

Glasnogovornik HRT-a želi biti 30 ljudi

  • Autor: V.B.
  • 14.10.2010 21:39:20
  • 14.10.2010 21:14:24

Na natječaj za upražnjeno mjesto glasnogovornika HRT-a javilo se trideset kandidata, od čega čak polovina, doznajemo, dolazi iz matične kuće

'S obzirom na broj kandidata, pretpostavljam da će biti nužno provesti dva ili možda čak tri kruga razgovora. Cijeli proces započet ćemo od ponedjeljka, a glasnogovornika bismo mogli dobiti za najkasnije mjesec dana', kazala je direktorica Ljudskih resursa Sabina Škrtić, ne želeći otkriti imena kandidata.

Glasnogovorničko mjesto na Prisavlju ostalo je upražnjeno nakon što je Danko Družijanić otišao na mjesto urednika i voditelja emisije 'Proces'.

Prema uvjetima iz natječaja, glasnogovornik će na probnom radu biti pet mjeseci, nakon čega bi trebao u potpunosti preuzeti PR zaduženje.

Usporedimo li ovaj natječaj s onim za mjesto glavnog ravnatelja HRT-a, na koji je u posljednja tri pokušaja pristiglo devetnaest, osamnaest odnosno deset valjanih ponuda, slobodno se može ustvrditi da za posao glasnogovornika vlada značajniji interes. Samo da i ovaj natječaj kao i onaj za prvog čovjeka kuće ne završi propašću.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još